Kepez Belediyesi’nin, Gülveren Mahallesi’nde gecekonduların olduğu alanda yapacağı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu oy birliği ile meclisten geçti.
Aralık Meclisi’nde Gülveren Mahallesi’nde gecekonduların olduğu alanla ilgili çıktı. Kepez Belediyesi’nin, söz konusu alandaki mülkiyet sıkıntısını çözümü için hazırladığı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu görüşerek karar altına alındı.
İmar Komisyonu’nun, kentsel yenileme projesinin yapılacağı alanı kapsayan eğitim alanı, ticaret alanı, konut alanı ve çevresinin yeniden düzenlenmesine ilişkin 15 bin ölçekli nazım imar planı revizyonuna uygun olarak hazırlanan uygulama imar planı revizyonu uygundur, görüşü oy birliği ile meclisten geçti.
