Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara’da Sürpriz Görüşme

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Başbakan

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ ile görüşmesi için görevlendirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı liderler zirvesinden sonra Ankara’da “sürpriz” bir görüşme gerçekleşti. Erdoğan, özellikle TSK ve Emniyet Teşkilatı’na sızan cemaatçi kadroların tasfiye edilmesi noktasında görüş ve önerilerini almak üzere Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ ile görüşmesi için görevlendirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı liderler zirvesinden sonra Ankara’da “sürpriz” bir görüşme gerçekleşti. Erdoğan, özellikle TSK ve Emniyet Teşkilatı’na sızan cemaatçi kadroların tasfiye edilmesi noktasında görüş ve önerilerini almak üzere Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ ile görüşmesi için görevlendirdi.

ÖZEL NOTLAR

MHP’den AKP’ye transfer olan Tuğrul Türkeş geçen hafta sonu Ümit Özdağ’ı, TBMM’de ziyaret etti. Görüşme,yaklaşık 2,5 saat sürdü. Siyasi kimliği dışında terör ve istihbarat alanlarında uzmanlığı ile tanınan MHP Genel Başkan adayı Özdağ, FETÖ/PYD mensuplarının TSK, MİT ve Emniyet Teşkilatı’nda nasıl deşifre edilip tasfiye edileceklerine ilişkin düşüncelerini aktardı. Türkeş de, Özdağ’ın önerilerini not aldı.

Türkeş, Özdağ ile yaptığı görüşmede not aldığı önerileri bir rapor halinde, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sunacak. Erdoğan’ın, Fethullahçı Terör Örgütü unsurlarının tüm devlet kadrolarından temizlenmesi noktasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile MHP Lideri Bahçeli’den de önerilerini istediği öğrenildi.