Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
WhatsApp
Sosyal Medya

İBDKON Şehit Aileleri ve Gaziler ile İftarda Buluştu

İslam Birlik Dostluk Ve

İslam Birlik Dostluk Ve Kardeşlik Konseyi  (İBDKON) Antalya İl Başkanlığı Şehit Aileleri, gazi ve Yakınlar ile iftarda buluştu.

 

Özel Haber: Mustafa YILMAZ – Haber Birikim

 

İslam Birlik Dostluk Ve Kardeşlik Konseyi  (İBDKON) Antalya İl Başkanlığı tarafından Antalya Kent Ormanında Şehit ve Gazi Aileleri için düzenlenen iftar programına, AK Parti 23. Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Memur-Sen Memur Sendikaları Konfederasyonu Eski Genel Başkanı Dr. Ahmet Aksu, İslam Birlik Dostluk Ve Kardeşlik Konseyi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Yiğit, Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Cengiz Nizam, Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşunun (STK) temsilcileri, şehit aileleri, gazi ve yakınları katıldı.

 

İslam Barış Ve Dostluk Konseyi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Yiğit, “Artık her yolu deniyorlar önce mezhepler ile ayırmak istediler olmadı etnik kökenlerle ayırmak istediler olmadı simdi terörle korkuyla ayırmak istiyorlar Ama Nafile Asla hedeflerine Ulaşamayacaklar. Çünkü onlar bilmiyorlar Korkusuz büyüyen Vatan için şehadete yürüyen bir memleketin evlatlarıyız.” dedi

 

Programda konuşan İslam Birlik Dostluk Ve Kardeşlik Konseyi  (İBDKON) Antalya İl Başkanı Haydar Özdemir, şehit ailelerine, gazi ve yakınlarına katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, verdikleri desteklerden ötürü başta Şehit Aileleri, Gaziler ve yakınları olmak üzere, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökçen Enç’e, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Antalya İl Müdürlüğü’ne ve personeline teşekkür etti.

Toplumun her kesimine ihtiyaç anında yardım eli uzatılabilmesi adına yola çıktıklarını vurgulayan Özdemir, “Her türlü faydalı eğitim ve arge faaliyetlerinde bulunarak, İslam dünyasında işbirliği ve dayanışmayı tesis etmek için yola çıkan İBDKON olarak, diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği ve koordinasyon içinde İslami değerlerimizin itibarını arttıracak ve muhafaza edeceğiz.” Dedi.

 

Derneğin Kuruluş Amacı hakkında bilgi veren Cumhur Ünal, “ İBDKON’un kuruluş amacı,  İslam Dünyasında İşbirliği ve dayanışmayı arttırmaya yönelik faaliyetlerde bulunak, bölgesel yerel ve uluslararası topluma yönelik yararlı teşebbüsler ile kültürel, ekonomik, sosyal ve bilişim koordinasyonu kurarak her türlü eğitim ve arge faaliyetlerinde bulunarak, bu noktadan hareket ile önce ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam Dünyası ülkelerinin barış, dostluk ve kardeşlik içerisinde bulunarak gelişmelerine katkı sağlamaktır” ifadelerini kullandı.