MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “Vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören muhtarlarımızın muhtarlar günü kutlu olsun” dedi.
MHP olarak çok iyi biliyoruz
Her yıl 19 Ekim’de Muhtarlar günü olarak kutlanmaya başladığını belirten MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “Zor şartlarda görevlerini ifa etmeye çalışan bu kutlu görevin temsilcileri ve azalarının günlerini canı gönülden kutluyorum. Direk vatandaşla iç içe olan ve sorunlarla karşı karşıya kalıp elinde hiçbir yetkisi olmadan mahallesine vatandaşına hizmet getirmeye çalışan muhtarlarımızın çalışma şartlarını MHP olarak çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.
Büyük emek harcıyorlar
Muhtarların bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin sorunlarını devlet kurumlarına taşımada sorun yaşadıklarını ve bu yolda çok büyük rol oynadıklarını gördüklerini belirten Aksoy, “Mahallelerini ve köylerini çağdaş bir hale getirme hayallerini taşıdıklarını görüyoruz. Ellerinde imkan bulunmamasına rağmen, çok büyük emekler harcayıp mahalle ve köy sakinlerine hizmetler ulaştırmaya çalıştıran bu koca yürekli muhtarlarımıza başarılar dilerim” dedi.